Dobrodošli u VIP Travels

Mi smo renomirana turistička agencija sa sjedištem u Sarajevu, Zelenih Beretki BB, Gazi-Husrevbegov bezistan. Osnovani smo 2001. godine i do sada je iza nas dugi niz uspješno realiziranih projekata iz oblasti turizma sa pozitivnim utiscima naših brojnih klijenata koji nam se uvijek vraćaju sa zadovoljstvom, a što svjedoči u korist naše uspješne poslovne historije.

Mi smo IATA akreditirana agencija te imamo ugovore sa vodećim avio kompanijama koje imaju svoje urede u Bosni i Hercegovini.

Takođe smo certificirana agencija za pristup "Amadeus" rezervacionom i distributivnom sistemu, te smo u mogućnosti da obezbjedimo avio-karte i hotelski smještaj za bilo koju destinaciju po najpovoljnijim uvjetima. Naši uposlenici su IATA kvalifikovani turistički agenti, sa poznavanjem stranog jezika i certificirani za rad u Amadeusu. Naša agencija "V.I.P. TRAVELS", ima subagentske ugovore sa vodećim tur-operatorima u regionu i Evropi. Specijalnost nam je organiziranje i prodaja individualnih i grupnih turističkih aranžmana, kao i organiziranje poslovnih putovanja, seminara, sajmova, kongresa, poslovnih ručaka, koktela, banketa i kulturnih manifestacija, te sportskih događaja u zemlji i inostranstvu. Radimo i tzv. "tailoring" programe, odnosno, ture po narudžbi grupe sa posebnim zahtjevima, kao i rafting i splavarenje, krstarenja po Mediteranu, prekookeanska MSC krstarenja, kružne ture kroz BiH u pratnji profesionalnih vodiča, učenje stranih jezika u mnogim zemljama svijeta... Također nudimo sve potrebne informacije u vezi sa vizama te restrikcijama, ukoliko ih ima, a koje su vezane za željenu destinaciju naših klijenata, kao i sve ostalo što trebaju znati prije planiranja svog uspješnog putovanja. Posjetite našu agenciju i uvjerite se...

Naše specijalnosti

 

Prodaja aranžmana

 

 

Avio karte

 

 

Krstarenja

 

 

Kongresi i seminari

 

Kontakt informacije

  • Zelenih Beretki bb (Gazi Husrev-begov bezistan) 71000 Sarajevo, BiH
  • +387 (0)33 44 39 00 +387 (0)33 27 18 00

VIP Travels aplikacija

Sve naše ponude
samo dodir od vas

Top