Ultra rani booking - Albanija

 • DATE 24/04/2020

Albanija postaje najpoželjnija turistička destinacija u Evropi

Durres / Drač

LJETO 2020.

Prijevoz autobusom  Sarajevo-Drač-Sarajevo 

SVAKOG PETKA  iz Sarajeva u 23:00 (dolazni peron autobuske stanice). Povratci iz Drača u 20:00

TERMINI POLAZAKA U SEZONI 2020:  

Prvi polazak 26.06. 2020.  u 23:00   Zadnji polazak 28.08.2020. u 23:00

Dugačka morska obala, beskrajne prirodne ljepote i bogato kulturno naslijeđe samo su neki od razloga zašto je Albanija posljednjih godina postala jedna od najpoželjnijih turističkih destinacija.  Nakon dugogodišnje vladavine Envera Hodže i zatvorenosti Albanije, sadašnje vlasti opredijeljene su da stranim turistima pokažu sve njene ljepote, veliki procenat bruto domaćeg proizvoda izdvaja se za kapitalna ulaganja, a posebno za izgradnju puteva i povezivanje svih dijelova Albanije. Obala ove zemlje počinje na sjeveru kod ušća rijeke Bune gdje je smješten otok Franz Joseph koji u zavisnosti od vodostaja postaje poluotok i predstavlja idealno mjesto za one koji žele odmor u tišini.

Albanska obala bilo da se radi o njenom dijelu na Jadranskom ili Jonskom moru, ima između 200 i 300 sunčanih dana godišnje. Obala Jadranskog mora u Albaniji bogata je lagunama i prirodnim ekosistemima koji pružaju izuzetne mogućnosti za ljubitelje prirode.Šest kilometara duga pješčana plaža Drač udaljena je svega 39 kilometara od Tirane, najveća je i najpopularnija plaža u Albaniji. Dubina mora se postepeno povećava zbog čega ova plaža predstavlja pogodnu ljetnu destinaciju za porodice s djecom. Ono što će turiste iz Bosne i Hercegovine zasigurno privući da posjete neku od destinacija u ovoj zemlji su cijene koje su više nego prihvatljive u što se možete uvjeriti u cjenovniku za hotele koje nudimo  za sezonu LJETO 2020.

U cijenu je uključeno :

 • Prijevoz autobusom  na relaciji Sarajevo – Drač – Sarajevo
 • Sedam ( 7 ) noćenja u hotelu na bazi odabrane usluge  po osobi u dvokrevetnoj sobi 
 • Ležaljke i suncobrani na plaži i bazenima
 • Transferi TZ-SA-TZ i ZE-SA-ZE, na dolazak/povratak
 • Organizacija ljetovanja i pratilac tokom prijevoza

U cijenu nije uključeno:

 • Boravišna taksa 2,00 KM po osobi i danu .
 • Putno zdravstveno osiguranje  2,00 KM po danu i osobi 
 • Individualni troškovi
 • Umanjenje za osobni/lični prijevoz 50 KM po puno plativoj osobi


Svi hoteli EKSKLUZIVNO za BH tržište

OPISI  HOTELA I CJENOVNIK ZA SEZONU 2020:

ELESIO 4* http://hotel-elesio.golem.hotels-al.com/en/

Hotel Elesio nalazi se uz privatnu plažu s besplatnim ležaljkama i suncobranima, a uključuje besplatni bežični pristup internetu i klimatizirane sobe s balkonom. U okviru objekta dostupni su bar i restoran u kojem se poslužuju jela mediteranske, albanske te talijanske kuhinje. Sve sobe uključuju TV ravnog ekrana s kablovskim programima, frižider te kupatilo s tušem i fenom za kosu. Sve sobe sa pogledom na more i na  park ( hotel zadržava autonomno pravo dodjele soba ). Na raspolaganju je besplatni privatni parking u okviru objekta. Trgovina prehrambenih proizvoda udaljena je 100 metara od hotela: Nalazi se u okrugu Mali i Robit. Halal hotel:

USLUGA: POLUPANSION

Slikovni rezultat za hotel elesio photos Slikovni rezultat za hotel elesio photos Slikovni rezultat za hotel elesio photos

 

ELESIO 4*                                     HB

27.6. – 5.9. 

Dvokrevetna soba po osobi

729,00 KM

Dijete do 3,99 g 

59,00 KM

Dijete od 6-12g

449,00 KM

Treća odrasla osoba 

599,00 KM

Jednokrevetna soba 

1.199,00 KM

SUPREME HOTEL & SPA  5* (   https://www.booking.com/hotel/al/supreme-amp-spa.hr.html )

Hotel Supreme & Spa nalazi se uz privatnu plažu s besplatnim peškirima, ležaljkama i suncobranima, a uključuje besplatni bežični pristup internetu i klimatizirane sobe s balkonom. U okviru objekta dostupni su bar i restoran u kojem se poslužuju jela mediteranske, albanske te talijanske kuhinje. Sve sobe uključuju TV ravnog ekrana s kablovskim programima, frižider te kupatilo s tušem i fenom za kosu. Sve sobe sa bočnim pogledom na more. Na raspolaganju je besplatni privatni parking u okviru objekta. Trgovina prehrambenih proizvoda udaljena je 200 metara od hotela Nalazi se u okrugu Qerrett. 

USLUGA: ALL INCLUSIVESUPREME HOTEL & SPA 5*        AI

27.6. – 5.9.

Dvokrevetna soba park strana po osobi

999,00 KM

Dijete do 2,99 g 

59,00 KM

Dijete od 3-12g

499,00 KM

Treca odrasla osoba 

699,00 KM

Jednokrevetna soba 

1.299,00 KM

 

GRAND BLUE FAFA & FAFA PREMIUM  5* ( http://www.fafa.al/web/ )

Grand Blue Fafa i fafa Premium nalaze se uz privatnu plažu s besplatnim ležaljkama i suncobranima, a uključuje besplatni bežični pristup internetu i klimatizirane sobe s balkonom. U okviru objekta dostupni su bar i restoran u kojem se poslužuju jela mediteranske, albanske te talijanske kuhinje. Sve sobe uključuju TV ravnog ekrana s kablovskim programima, frižider te kupatilo s tušem i fenom za kosu. Sve sobe sa bočnim pogledom na more. Na raspolaganju je besplatni privatni parking u okviru objekta. Trgovina prehrambenih proizvoda udaljena je 100 metara od hotela: Fafa Premium nalazi se u okrugu Mali i Robit. Grand Blue Fafa nalazi se u okrugu Golem.

USLUGA: ALL INCLUSIVE.

 

Grand Blue Fafa/Fafa Premium 5*  AI

27.6. – 5.9.

Dvokrevetna soba po osobi

999,00 KM

Dijete do 3,99 g 

59,00 KM

Dijete od 6-12g

499,00 KM

Treca odrasla osoba 

699,00 KM

Jednokrevetna soba 

1.199,00 KM

SANDY BEACH RESORT  4*+ http://www.sandybeach-resort.com/

Hotel Sandy Beach Resort nalazi se uz privatnu plažu s besplatnim peškirima, ležaljkama i suncobranima, a uključuje besplatni bežični pristup internetu i klimatizirane sobe s balkonom osim 2+2 soba koje su bez balkona. U okviru objekta dostupni su bar i restoran u kojem se poslužuju jela mediteranske, albanske te talijanske kuhinje. Sve sobe uključuju TV ravnog ekrana s kablovskim programima, frižider te kupatilo s tušem i fenom za kosu. Sve sobe sa bočnim pogledom na more. Na raspolaganju je besplatni privatni parking u okviru objekta. Trgovina prehrambenih proizvoda udaljena je 500 metara od hotela Nalazi se u okrugu Golem.

USLUGA: POLUPANSION

Slikovni rezultat za sandy beach resort durres photos Slikovni rezultat za sandy beach resort durres photos Slikovni rezultat za sandy beach resort durres photos

SANDY BEACH RESORT 4*+                HB

27.6. – 29.8.

Dvokrevetna soba park strana po osobi

749,00 KM

Prvo dijete Dijete do 11,99 g 

59,00 KM

Drugo dijete do 12g

499,00 KM

Treca odrasla osoba 

599,00 KM

Jednokrevetna soba 

1.199,00 KM

Doplata za All Inclusive Premium

195,00 KM

 

KLAJDI  4*+ http://www.hotelklajdigolem.site/

Hotel Klajdi je luksuzan hotel sa 4 zvijezdice. Gostima pruža usluge mjenjačnice, spremišta za prtljagu, lift, terasu za sunčanje te bazen za opuštanje. Hotel Klajdi, u svojima sobama, gostima pruža mogućnosti poput privatnog balkona, prostora za odmor, garderober, kauč te radni stol. Neke sobe imaju pogled na park. Za potpunu udobnost hotel se pobrinuo da se u sobama nalaze i fenovi, bidei te peškiri za kupanje. Gosti također na raspolaganju imaju recepciju, poslugu u sobi te usluge peglanja,Za djecu je osiguran vanjski prostor za igru, igraona te bazen prilagođen za najmlađe. Uključene ležaljke i suncobrani na bazenu i na plaži.

USLUGA: POLUPANSION

Slikovni rezultat za hotel klajdi photos Slikovni rezultat za hotel klajdi photos Slikovni rezultat za hotel klajdi photos

KLAJDI  4*+                                   HB

27.6. – 29.8.

Dvokrevetna soba park strana po osobi

749,00 KM

Prvo dijete Dijete do 5,99 g 

59,00 KM

Drugo dijete do 6 – 11,99g

499,00 KM

Treca odrasla osoba 

629,00 KM

Jednokrevetna soba 

1.199,00 KM

Dodatne informacije

 • Cijena:: -

Kontakt informacije

 • Zelenih Beretki bb (Gazi Husrev-begov bezistan) 71000 Sarajevo, BiH
 • +387 (0)33 44 39 00 +387 (0)33 27 18 00

VIP Travels aplikacija

Sve naše ponude
samo dodir od vas

Top